Móri Olaszrizling lesz az Amorf Ördögök bora

 

 10 éve jelent meg a 2000-es évek egyik meghatározó pop albuma Tövisházi Ambrus és Tariska Szabolcs tollából. Az Amorf Ordögök utolsó lemezét, amelyen Péterfy Bori mellett még a Honvéd Férfikórus is dalolt olyan máig ható sorok tették emlékezetessé, mint az" élj a mának ne a mamának" vagy a "költs a nőkre, legyél izmos és nagyon sportos". Az LP máig kultikus előfutára a Péterfy Bori and Love Band munkásságának. Magát a korongot egy zeneipari szaki rövid életű , de tündöklö pályájú lemezkiadója (itt jelent meg az első Vad Fruttik és Jazzékiel dalcsokor is ), a MamaRecords jegyezte.
 
2014 nyarán történt a szentendrei borfesztiválon, hogy rendhagyó módon találkozott Tövisházi Ambrus és Nesta (Machán-Csetvei Frigyes) a Csetvei Pincészet standjánál. Nesta bort mért, Ambrus kóstolt, Csetvei Krisztina móri borász pedig mesélt, míg meg nem érkezett az ihlet..

Innen már csak egy pár hónap és az Amorf Őrdögök nagy tavaszi-nyári visszatérése mellé megszületik Csetvei Kriszti erre a jeles alkalomra készített móri Olaszrizlingje, amely frissen, reduktívan reprezentálja a bor és a zene egyedi viszonyát. A limitált (500 palack készül) tétel Amorf Ördögök - Cellux Szimfónia néven lesz kapható. Az egyedi sorszámozott palackok mellé egy kód is jár, ami az album és egy ritkaság számba menő kislemez (Fapados Űrutazás) letöltését teszi lehetővé.
 
A megjelenése pillanatában kultikussá nemesedő nedü klasszikus értelemben bulibor! Csavar a zára, hogy ne kelljen nyitóval bajlódni, gyümömölcsös és kecsegtetően jó ívású minden korosztály számára. Országosan is elérhető lesz a bor, a Holnap Ott a Bor Webáruház segitségével!
 
Folytatása következik...