Barion Pixel

Blog

HomeBlogAz álmok márpedig valóra válnak

Az álmok márpedig valóra válnak

Hiszek abban, hogy az álmok valóra válnak!

Egy saját hordó borról álmodtam és szerelemről, így született meg az első hordó Napholdcsillag borom (mely Chardonnay Szürkebarát Ezerjó házasításából született). Vásárolt szőlőből, kölcsön hordóban egy elég cudar, esős évjáratban a Móri Borvidéken. Azt mondták jól sikerült és én hittem nekik. Saját szőlőről és pincéről álmodtam már. Ahol lehet tanulni, hibázni, fejlődni, minőségre törekedni, megállni és minden évben új lehetőséget kapni az alkotásra és a harmónia megtalálására. Ezt kapom a szürettől, minden évben egy új lehetőséget.

Csak legyen még elég szüret!

2011-ben alapítottam a Csetvei Pincét és mosolygós, jó ivású borokat szerettem volna készíteni az első perctől kezdve, mely borokat a gasztronómiában értékesítünk és viszem velük a borvidékünk jó hírét. Kompromisszumok nélkül. Azt mondták jó úton vagyok és én hittem magamban. Utána arról álmodtam, hogy tudjunk együtt fejlődni és a szőlőre, a földre nagyobb hangsúlyt fektetni. Hogy a pincében ne kelljen beavatkozni. Támaszom lett a férjem, a családom és a kollégáim! Úgy éreztem, hogy már többen hiszünk benne, közösen, az ezerjóban, a borvidékben, a Csetvei Pince értékrendjében.

Jól éreztük magunkat ettől.

Most már csak arról álmodok, hogy egészség legyen mindenhez. Akkor lesz mosolygó szőlő, harmonikus hordó bor és boldogság is. Nem szeretnék semmit sem annál jobban, mint hogy megtanítsam a környezetemet megállni, hinni magunkban, a borvidékünkben és mértékkel szeretni az életet és persze magunkat. Így lehet élvezni a bort is. Ki szőlőt vesz, mostantól nem urat, hanem lehetőséget vesz magának egy jobb, napholdcsillagosabb, de igencsak dolgos èlethez! Úgy érzem, hogy az álmok valóra válnak!