JARDINETTE GASZTROKLUB
A JARDINETTE GASZTROKLUB BEMUTATJA
Három fantasztikus borász hölgy látogat el hozzánk március végén és 9 (!!!) bort kóstolhatunk. Az est különlegessége, hogy Kisdaróczi Tamás Séf a borokhoz húsmentes fogásokat párosított először a Jardinette életében.
MENÜ
Fogadó ital: Babarczi Buborczi 2022
Amuse: Focaccia
Kékfrankos rosé duó – 2022 Babarczi rosé / Csetvei Panna rosé 2022
Előétel: Citrusos quinoasaláta | bébiparaj | gránátalma
Amforás duó – Csetvei Ezerjó Amfora 2021 / Sanzon Tokaj Amforás Muskotály 2021
Leves: Bársonyos céklakrémleves | sült üvegtészta | korianderes pirított törökmogyoró
Csetvei Ezerjó Hordós 2017
Főétel 1: Thai tojásos pirított rizs I sült zöldségek
Sanzon Tokaj Rány Hárslevelű 2020
Főétel 2: Parmigiana di melanzane
Babarczi Merlot 2020
Desszert: Kókusztejes feketerizspuding | ananász chips | pirított tigrisdió
Sanzon Tokaj Szamorodni, 2018, édes
Belépő előre vásárlással vagy a helyszínen váltható meg előzetesen.
Jegyvásárlás az alábbi gomb segítségével.
Amennyiben bármi kérdése felmerül jegyvásárlás közben, kérjük hívja Alexy Renátát a +36709479966 számon.
A vacsora ára: 20.900 +12,5% felszolgálási díj