Barion Pixel

Blog

HomeBlogJARDINETTE GASZTROKLUB

JARDINETTE GASZTROKLUB

A JARDINETTE GASZTROKLUB BEMUTATJA

Három fantasztikus borász hölgy látogat el hozzánk március végén és 9 (!!!) bort kóstolhatunk. Az est különlegessége, hogy Kisdaróczi Tamás Séf a borokhoz húsmentes fogásokat párosított először a Jardinette életében.

Vendégeink, akik bemutatják borászataikat és csodás boraikat: Rácz Erika – Sanzon Tokaj, Csetvei Krisztina – Csetvei Pincészet, Babarczi Zsuzsanna – Babarczi Pincészet.

MENÜ

Fogadó ital: Babarczi Buborczi 2022

Amuse: Focaccia

Kékfrankos rosé duó – 2022 Babarczi rosé / Csetvei Panna rosé 2022

Előétel: Citrusos quinoasaláta | bébiparaj | gránátalma

Amforás duó – Csetvei Ezerjó Amfora 2021 /  Sanzon Tokaj  Amforás Muskotály 2021

Leves: Bársonyos céklakrémleves | sült üvegtészta | korianderes pirított törökmogyoró

Csetvei Ezerjó Hordós 2017

Főétel 1: Thai tojásos pirított rizs I sült zöldségek

Sanzon Tokaj Rány Hárslevelű 2020

Főétel 2: Parmigiana di melanzane

Babarczi Merlot 2020

Desszert: Kókusztejes feketerizspuding | ananász chips | pirított tigrisdió

Sanzon Tokaj Szamorodni, 2018, édes


Belépő előre vásárlással vagy a helyszínen váltható meg előzetesen.

Jegyvásárlás az alábbi gomb segítségével.

Amennyiben bármi kérdése felmerül jegyvásárlás közben, kérjük hívja Alexy Renátát a +36709479966 számon.

A vacsora ára: 20.900 +12,5% felszolgálási díj

20 990 Ft