Napholdcsillaggal az álmok megvalósulásáért!

“Mi, az IGAZGYÖNGY Alapítvány új, felelősen gondolkodó barátai azért fogtunk össze, hogy közösen támogassuk a Szunot és a mögötte álló maroknyi csapatot álmaik megvalósításában.
A SZUNO egy olyan társadalmi vállalkozás, amelynek színes, kézzel készített termékeihez a motívumokat igazgyöngyös gyerekrajzok adják, elkészítésük pedig szüleiknek ad munkát. Olyan nehéz helyzetben élő embereknek, akik megértették, hogy ők maguk is tehetnek azért, hogy gyermekeiknek jobb életük legyen.
A SZUNO szó jelentése álom. Ez a pici manufaktúra arról álmodik, hogy a legtöbb sikeres kisvállalkozáshoz hasonlóan nála is eljön a nap, amikor önfenntartóvá tud válni. Mi pedig teszünk azért, hogy ez az álom valóra válhasson!
Összefogásunk jegyében született 15 csodaszép, gyerekrajzokkal díszített karácsonyi doboz, amelyekre most Ti is licitálhattok, akár a kollégáitokkal vagy barátaitokkal közösen is. A dobozok sok-sok szeretettel és törődéssel megalkotott értékes ajándékokat rejtenek. Az aukcióból befolyt összegből pedig a SZUNO további fejlesztési terveit tudjuk majd finanszírozni.
Az aukció három körben zajlik, az első öt dobozra november 28-tól december 5-ig, a második ötre december 6-12-ig, az utolsó ötre pedig december 13-19-ig licitálhattok.
Reméljük, hogy az ajándékdobozok számotokra is annyi örömet hoznak majd, mint amennyit nekünk jelentett az összekészítésük.

Áldott, békés ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Az Alapítvány új barátai:
Annamaria Pap
Belodore Pafüméria
Bomo Art Budapest
Csetvei Pincészet
Forbes
Frey Wille
Ficak Budapest Craft/Shop
Grecsó Krisztián
Juhász Anna Irodalmi Szalon
Libri
Juta Óra-Ékszer
Micheller Myrtill – Voice & Guitar
Poket Zsebkönyv
Radnóti Színház
Rúzsa Magdi
St. Andrea Pincészet
Szamos Marcipán
Szék Étterem és Bár
Szépművészeti Múzeum
Viktória Varga Budapest
Dózsa Edina, Marosváry Dániel, Kerekes György, Sőreg Dorottya, Vásárhelyi István”